+374 98 93 06 98 hov-bakh@mail.ru

ՁԿԱՆ ԱՂՑԱՆ ԽՅՈՒՍՈՎ

ՊԱՀԱՆՋՎՈՒՄ Է։

. 200գ եփած ձկան միս

. 100գ պանիր

. 1 գլուխ սոխ

. 1-2 վարունգ

. 2 լոլիկ

. 4ճ.գ. մայոնեզ

. 1թ.գ. քացախ

. 0.5 բաժակ մայոնեզ

. 2ճ.գ. ձիթապտղի յուղ

. աղ,աղացած սև պղպեղ

. սամիթ

ՊԱՏՐԱՍՏՄԱՆ ԵՂԱՆԱԿԸ։

Ձկան միսը,վարունգը,լոլիկները կտրատել մանր խորանարդներով։ Սոխը մանր կտրատել։

Պանիրը քերիչով անցկացնել։ 80գ պանիրը հարել ձիթապտղի յուղի և քացախի հետ,ավելացնել մայոնեզը և աղը,լավ խառնել։

Աղցանը շերտ-շերտ լցնել խորը սալաթամանի մեջ, յուրաքանչյուր շերտը պատել խյուսով։ Մատուցել կանաչիով և պանրով։

Comments