ՍՈՒՐՃ — Hov-Bakh
+374 98 93 06 98 hov-bakh@mail.ru

ՍՈՒՐՃ

Սուրճը ունի աշխատունակությունը բարձրացնող հատկություն: Այն խթանում է քթի, ստամոքսահյութի և լեղու արտազատումը, գրգռում ստամոքսի լորձաթաղանթը, արագացնում աղիքների կծկումը: Այդ պատճառով խորհուրդ չի տրվում օգտագործել ստամոքսաղիքային, լեղապարկի հիվանդությունների դեպքում: Լուծվող սուրճի մեջ կոֆեինի քանակը ավելի մեծ է: Չափից ավելի սուրճի օգտագործումը կարող է առաջ բերել նյարդային գերգռգռվածություն:
. Սուրճը չի կարելի պահել թափանցիկ ամաններում, լույսից արագ փչանում է:
. Սուրճը համեղ կլինի, եթե եփելիս մի քիչ աղ ավելացնենք:
. Եփելուց առաջ սուրճը մի պտղունց աղի հետ տաքացրեք, հետո ավելացրեք ջուր ու շաքար: Այդպես ավելի համեղ կլինի:

Comments