ՊԱՀԱՆՋՎՈՒՄ Է։
. 300գ խոզապուխտ
. 4 եփած ձու
. 1 թթու վարունգ
. 50գ մանր վարունգ
. 100գ ամսեկան բողկ
. 50գ անկորիզ ձիթապտուղ
. 2 եփած կարտոֆիլ
. 0.5 բաժակ մայոնեզ
. 1 լոլիկ
. կանաչի
ՊԱՏՐԱՍՏՄԱՆ ԵՂԱՆԱԿԸ։
Մթերքներից կտրատել տարբեր մեծության օղակներ,իրար վրա դասավորել՝ մեծից փոքր հերթականությամբ։
Կարտոֆիլը,վարունգը,լոլիկը,խոզապուխտը,բողկը և ձուն կտրատել մանր խորանարդներով,համեմել մայոնեզով և խառնել։
Ափսեի կենտրոնում լցնել աղցանը,ապա շուրջը դասավորել շերտերը, զարդարել կանաչիով, լոլիկի շերտերով և մանր վարունգներով։